Covid-19

Maatregelen | Samen tegen Corona

Landhotel Alberts

Covid-19 maatregelen | Samen tegen Corona

Als familiebedrijf geven wij erg om onze gasten. Daarom is de veiligheid van u en ons personeel erg belangrijk voor ons. We leggen u graag uit welke maatregelen wij hebben genomen naar de richtlijnen van het RIVM. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. We hebben ook uw hulp nodig. Alleen samen kunnen wij uw veiligheid garanderen.

Receptie
We kijken er naar uit u persoonlijk te mogen verwelkomen; we schudden echter geen handen. Onze receptie heeft plexiglas voor de bescherming van u en onze medewerkers.

Looproutes
We verzoeken u de lift naar boven te nemen en nemen voor zover het mogelijk is de trap naar beneden; zodat we boven op de gangen een eenrichtingsverkeer creëren.
Daar u met max. 2 personen in de lift mag en er 1 ½ meter afstand gehouden moet worden, brengen wij u niet naar de hotelkamer zoals u gewend was. U krijgt de hotelkamersleutel gewoon mee.

Hygiëne
Wij bieden onze gasten op verschillende plaatsen in onze openbare ruimtes desinfectiezuilen aan. Daarnaast vragen wij u om regelmatig uw handen te wassen. Alle oppervlakten en contactpunten zoals deurgrepen en liftknoppen etc. worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.

Mondkapje
Volgens de huidige overheidsrichtlijnen dient iedereen een mondkapje te dragen die zich in publieke binnenruimtes verplaatst. Wij vragen u vriendelijk deze richtlijnen te respecteren. Onze medewerkers zullen tevens in publieke binnenruimtes een mondmasker dragen, tenzij zij achter een spatscherm staan.

Ontbijt
U geniet het ontbijt in ons restaurant. Wij serveren géén ontbijt op de hotelkamer.
U ontvangt bij incheck een ontbijt menukaart met de mogelijkheden van het ontbijt.
Kruis uw gewenste keuzes aan en uw gewenste tijd waarop u wil ontbijten.
Wij vragen u om u strikt aan deze tijd te houden.

Diner
U geniet het diner in ons restaurant. Wij serveren géén diner op de hotelkamer.
U kunt gebruik maken van een culinair 3-gangen Gourmand keuzediner.
Uiteraard houden we rekening, voor zover mogelijk, met persoonlijke voorkeuren.

Housekeeping
Onze housekeeping is getraind om extra hygiëne maatregelen te nemen. Zowel op de kamers als in de openbare ruimtes. De kamers worden iedere dag gepoetst en gedesinfecteerd. Wij verzoeken u voor zover als het mogelijk is om uw kamer voor 10.30 uur te verlaten, zodat de housekeeping hun werkzaamheden goed kan uitvoeren.

Voordat u komt …
Wij screenen ons personeel op gezondheid. Dat willen wij ook aan u vragen. Bezoek ons hotel niet als u of iemand in uw gezin | huishouden verschijnselen van Covid-19 heeft of verschijnselen die daar op lijken. Wij vragen u met klem om 1,5 meter afstand te houden van ons personeel en de andere hotelgasten. Uw kamer is beschikbaar vanaf 15:00 op de dag van aankomst.

Ontspan en geniet van uw vakantie